Káma Leánybúcsú party, játék, ajándék, ötletek, szervezés...

Leánybúcsú Nyíregyháza

Esküvői túlélő készlet Menyasszonynak

Hónapokig tartó szervezkedés, hogy a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek a NAGY NAPON...
De legtöbbször olyan apróságokon csúszik el a dolog, amire előre igenis fel lehetett volna készülni! De ez nem a Menyasszony feladta, hanem a Barátnőké. 

Állítsatok össze egy S.O.S. esküvő túlélő készletet, és egy percre se veszítsétek szem elől. Adhatjátok ajándékba a Leánybúcsún az Arának, hogy lássa, mindenre gondoltatok, mindenről gondoskodtok.
Csak semmiképp ne adjátok oda neki. Mert otthon marad, elhagyja, elrontja. Legyen nálatok, és azonnal cselekedjetek, ha kezd beütni a krahhh... 

Itt egy képes összeállítás segítségként, hogy milyen apróságok lehetnek:

sos_doboz_wedding-survival-kit-collage.jpg

Vannak benne olyanok, amelyek mindenképpen szükségesek lesznek, és olyan is van, ami tényleg csak végszükség esetén. A legtöbb dologhoz nem is kell magyarázat, de vannak többfunkciós hozzávalók is. Ezért párat kiemelek.

1. Ragtapaszok: nem csak sérülés, sebek, vérzés esetén. Mert pl remek és gyors segítség egy letört műköröm, vagy nagyon csúszós cipőtalp esetén is!
2. Hónalj dezodor: igen, tudjuk, hónalj - izzadás. De másik felhasználási módja: pl összetapadó, kidörzsölődő combokra, vagy mellek alatt.
3. Szemcsepp
4. Szénsavmentes ásványvíz: folyamatosan itassuk!
5. Müzliszelet, fehérje szelet
6. Pillanat ragasztó
7. Papír zsepi
8. Savlekötő tabletta
9. Fejfájás elleni szer, fájdalom csillapító. Fontos!!! Esetleges érzékenységről előre tájékozódni!
10. Sminktükör
11. Hajlakk
12. Mentolos cukorkák
13. Kétoldalas ragasztó
14. Folteltávolító
15. Tamponok, tisztasági betétek
16. Arctisztító
17. Sájfény
18. Tartalék fülbevaló rögzítő dugócskák
19. Körömlakk színtelen: nem csak körömre. Felszaladó harisnya ellen is azonnali segítség!
20. Kézkrém
21. Biztostű
22. Statikus Guard (Ezt bevallom őszintén fogalmam sincs mi! Ötletek?)
23. Szívószálak (Rúzs, smink megóvása miatt)
24. Hullámcsat
25. Fogselyem, fogköz tisztító
26. Körömreszelő
27. Tapadós szösztelenítő
28. Kézfertőtlenítő
29. Varró készlet

A kép és a felsorolás nem tartalmazza, de én mindenképpen tennék bele tartalék bugyit, és harisnya nadrágot. Továbbá egy kényelmes, lapos talpú váltócipő is jó szolgálatot tesz majd!

Ha van olyan dolog, ami SZERINTED fontos, kérlek írd meg nekem, hogy ezzel segíthessünk az Újoncoknak! :)

Legénybúcsú Díszoklevél, Kimaradási engedély, Kvízkérdések, Papucs eskü

Leánybúcsú oklevélből már sokfélét mutattam, most itt a pasi verzió! Megvásárolható üzletünkben, vagy megrendelhető webáruházunkból!

oklevellegenybucsu_diszoklevel.jpg

További kedvelt Legénybúcsú kellékeink, ajándékaink:

KIMARADÁSI ENGEDÉLY 
Kemény kötésű, érettségi bizonyítvány kinézetű igazolvány, melyet kitöltve, fényképet beragasztva adunk barátunknak, aki az igazolvány segítségével egy bizonyos alkalommal igazán kirúghat a hámból, felhőtlenül szórakozhat.

kima.jpg

FELESÉGISMERETI KVÍZKÉRDÉSEK LEGÉNYBÚCSÚRA 
A Legénybúcsúk egyik legkedveltebb játéka, amikor a vőlegényt a leendő aráról kérdezzük. Érdemes ezzel a játékkal indítani a bulit, mert az ajándékok és a bünti piák kellően beindítják mind a vőlegényt, mind az ünneplő sereget. Legjobb persze, ha a helyes válaszokról előre megkérdezitek a Menyasszonyt!

felesegismereti_kviz_kerdesek_legenybucsura.jpg

PAPUCS ESKÜ 
Ésvégül, de nem utolsó sorban a leánybúcsús Répa eskü pasis változata:
Vicces legénybúcsús papucs eskü

A/4-es kartonlapra nyomtatva küldjük.
Érdemes kitöltés és aláírás után laminálni vagy keretezni, hogy tartós legyen :)
Ajánlunk hozzá egy strand papucsot ajándékba, amit majd viselnie kell a Vőlegénynek a legénybúcsú partin :)

papucs_esku_pink_plusspapucsos_legenybucsu.jpg

KÁMA LEÁNYBÚCSÚ ÉS LEGÉNYBÚCSÚ PARTIBOLT
Nyíregyháza, CSAPÓ UTCA 51. pince, székelykapus ház
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

Krepp kígyó dekoráció girland saját kezüleg pár forintból...

Dekoráció a legegyszerűbben, a legolcsóbban, nem csak Leánybúcsúra...


Mindenki hajtogatott krepp kígyót oviban vagy általánosban, mégsem jut eszetekbe, amikor bulihoz díszítitek a lakást/kertet. Pedig kb 500 Ft-ból a komplett dekoráció megvan!!!
Csináltam egy mini videót, de ha további képeket és folyamat ábrákat is akarsz kukkants be BLOG oldalunkra. Vagy gyere be személyesen a boltba, ahol be is szerezheted a színes krepp papírokat!

Ugye milyen egyszerű?

 

Ovis jelek jelentése

Szinte nincs olyan Leánybúcsú vagy Legénybúcsú, ahol ne jönne fel kvízkérdés vagy egyéb feladat formájában, hogy mi volt Kedves ovis jele. Ha már úgyis "kötelező" tartozék, készüljünk rá, adjunk vele egyéb feladatot, készítsünk személyre szóló ajándékokat, idézetes képeket, kitűzőt, hűtőmágnest... 

Itt egy összefoglaló arról, mi a jelentése a különböző jeleknek. Használjátok szeretettel :)

ovis_jelek_leanybucsura_legenybucsura.jpg

A

ablak: a világra nyitott, kíváncsi, könnyen teremt kapcsolatot. Bár közvetlensége látszólagos, megválogatja, hogy ki előtt tárja fel legbensőbb énjét. 

ajándék: fontosak számára az élet apró örömei, főképp azok, amik kézzel foghatók. Bár látszólag könnyen kiismerhető, gyakran meglepi környezetét. 

alma: életvidám, élet- és ételszerető, kreatív. Elképzeléseivel kapcsolatban meglehetősen önfejű és akaratos. 

asztal: realista, gyakorlatias és nagy teherbírású. Szereti élvezni mások társaságát, s megosztani velük az élet hétköznapi örömeit. 

ásó: képes összeszedetten és kitartóan végezni a feladatait, nem riad meg a kihívásoktól sem. Ha valami felkelti az érdeklődését, szereti alaposan felderíteni, a dolgok mélyére ásni. 

autó: aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiség. Kedveli a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Szeret mozgásban lenni, nehezen viseli a tétlenséget.

B

babafej: élénk, figyelmes, érdeklődő. Már gyerekként is nyitott másokra, szeretné megismerni, kiismerni az embereket. 


babakocsi: igényli a nagy fokú odafigyelést, de ő maga is bőkezűen osztogatja a gondoskodást, szeret a társaság középpontja, irányítója, szíve-lelke lenni .

bagoly: van benne valami veleszületett, ösztönös, mély bölcsesség. Intuitív és igen érzékeny, ezért olykor szüksége van az egyedüllétre, hogy feltöltődhessen. 

bakancs: önálló, célratörő és kitartó. Szereti a saját útját járni, felderíteni és megtapasztalni az ismeretlent. Szabadságszerető és független, sok esetben az élet számára egy kaland. 

balta: erős és elszánt, akaratát igen határozottan (olykor agresszívan) nyilvánítja meg, de idővel képes önmagán is keményen dolgozni, viselkedésén változtatni. 

banán: különleges, sőt extravagáns személyiség, akinek időbe telik kibontakoztatni tehetségét. Emiatt sokszor kissé kilóg a sorból, nehezen megy a beilleszkedés. 

bohóc: ellentétes érzelmek jellemzik: kifelé vidám, belül nagyon érzékeny és sérülékeny. Szeret a figyelem középpontjába kerülni. Nagyon kreatív és tele van meglepő ötletekkel. 

boríték: jó kedélyű, optimista beállítottságú, aki szeret ismerkedni, csevegni, könnyen köt kapcsolatokat, de őszinteséggel (pro vagy kontra) lehetnek problémái 

bot: nagy teherbírású, hatalmas lelki és/vagy fizikai energiákkal rendelkezik. Minden látszat ellenére olykor neki is szüksége van támogatásra. Nehezen kér segítséget. 

bögre: fontos számára a család, az otthon, nyílt, megbízható, hűséges és őszinte, érzései erősek, de csak azokkal szereti megosztani, akik igazán közel kerültek hozzá 

busz: aktív, mozgékony és önálló személyiség, aki azért tud csapatjátékosként is viselkedni. Kedveli a kihívásokat, szeret mozgásban lenni, de csakis a saját tempójában.

C

ceruza: elsősorban vizuális téren (festés, rajz, fotó) kreatív, aki szeret tervezgetni, létrehozni, olyan elfoglaltságot keres, amiben valódi örömét leli 

cica: változékony természetű, olykor bújós, máskor elutasító, saját érdekeit, vágyait remekül érvényre juttatja 

citrom: pozitív gondolkodású, élettel teli személyiség, aki a problémás helyzetekből is igyekszik kihozni a maximumot. Érzéseit nehezen rejti véka alá. 

cserepes virág: szereti az élet szépségeit, harmóniára, esztétikára törekszik. Fontosak számára a gyökerei, a család. Gondoskodó típus, aki hajlamos a túlzott önfeláldozásra. 

csiga: finom érzésű, elmélyült, szenzitív, ezért gyakran visszahúzódó, fontos számára az otthon, a biztos háttér 

csillag: álmodozó természetű, aki álmait sosem adja fel, terveit inspirációra hallgatva valósítja meg, művészi hajlamú vagy vonzódik a művészetekhez 

csizma: fontosnak tartja az anyagi biztonságot, a kényelmet, így ennek megteremtésében nagyon célratörő.Szereti a saját útját járni, felderíteni és megtapasztalni az ismeretlent. 

csengő: érzékenységéből keveset mutat meg a világnak, bár nem nagy hangú vagy domináns, mégis szívesen követik őt a többiek 

cseresznye: fontosak számára a kapcsolatok, könnyen beszédbe elegyedik bárkivel, egyedül nem érzi jól magát 

csibe: kreatív, kíváncsi természetű, de védettségre vágyó, fontos számára az otthon és főképp az anya, ám a kisebbek és a gyengébbekkel szemben ő viselkedik gondoskodóan 

D

daráló: jól alkalmazkodik, még az ismétlődő, monoton tevékenységekben is megtalálja az örömöt. Lassan, fokozatosan, de igen tudatosan fejlődik. Fontos életében a rendszeresség. 


dió: vele született bölcsesség és tehetség rejtőzik benne, ám értékeit nehezen mutatja meg a világnak, türelemre, biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kitárulkozzon. 

dinó: kényelmes, komótos, szeret szemlélődni, álmodozni. Fantáziája élénk, szívesen hallgat meséket, talál ki történeteket. A látszat ellenére érzékeny és sebezhető. 

dinnye: megértő, szeretetteljes és biztonságra vágyó. Szándékait egyértelműen és világosan fejezi ki, ám ha nem talál visszaigazolásra, könnyen elbizonytalanodik. 

dob: központi figura, aki nagy hatással van a környezetére. Szereti továbbadni az információt. Nem csak a szavakból ért, a legkisebb rezdülésekre is érzékenyen reagál. 

dobókocka: első pillantásra bizonytalan, mégis könnyen, rugalmasan alkalmazkodik az új helyzetekhez, taktikus gondolkodású, sőt, nekibátorodva hazardírozó is lehet. 

dominó: szeret játszani, mókázni. Rugalmasan alkalmazkodik az új helyzetekhez, taktikus gondolkodású, sőt, nekibátorodva hazardírozó is lehet.

E

egér: visszahúzódó, kerüli a feltűnést, a látványos megnyilvánulásokat, miközben észrevétlenül, a háttérből mindig eléri, amit akar 

ékszer: nagy becsben tartja az értékeit, akkor is vigyáz rá, ha ajándékba kapta őket, ugyanígy őrzi az emlékeit is, gazdag érzelemvilágát szereti kifejezésre juttatni 

elefánt: lelkileg és/vagy fizikailag erős, kitartó, békeszerető, de ha igazságtalanság éri, robbanékonnyá válik, problémája lehet az élet gyakorlatias oldalának elfogadásával 

ember: szellemi-intellektuális beállítottságú. Elmélyült, sőt kritikus gondolkodású, alapos és figyel a részletekre. Fontos az identitás kibontakoztatása, a szuverenitás megélése. 

eper: érzelmekkel teli, életvidám természetű, aki szereti élvezni az élet fizikai örömeit is, egyszerre ártatlan és kacérkodó, ezzel könnyedén elbűvöli a környezetét 

ernyő: vidám, jó kedélyű, környezete kedveli, mert megértő, beleérző, védelmező, szeret segíteni és mindig azt adja, amire a másiknak szüksége van 

erszény: nagy lelki ereje és munkabírása van, ez abból adódik, hogy nem fecsérli felesleges dolgokra, erősen kötődik a fizikai (anyagi) világhoz

F

fa: társaságkedvelő, a világ felé nyitott, de szüksége van a biztos, stabil családi háttérre is, kettő összhangjából fakad belső békéje és harmóniája 


fagyi: első pillantásra színes, vidám egyéniség, aki szereti az élet élvezetes oldalát, de személyiségének van egy olyan része is, amit nem szívesen oszt meg másokkal 

fakanál: kíváncsi, nyitott természetű, szereti mozgásba hozni maga körül az eseményeket, összeismertetni embereket, ám az élet komoly dolgaiba már kevésbé szívesen merül bele 

falevél: társaságkedvelő, jól alkalmazkodó, képes a másokkal való együttműködésre, miközben megőrzi egyéniségét, nem olvad bele a “tömegbe” 

fazék: praktikus, gyakorlatias gondolkodású, nem fogad el semmit bizonyítás nélkül, lelki stabilitását józansága adja, tudását, tapasztalatait szívesen osztja meg másokkal 

felhő: álmodozó típus, akinek mindig jár valamin az agya. Kedveli a rejtélyeket, a talányokat. A hétköznapi, gyakorlatias dolgokkal kevésbé szívesen foglalkozik. 

fenyőfa és fenyőág: erős akaratú, szilárd jellem, aki nehezen viseli, ha uralkodni akarnak felette, igazán csak azt engedi közel magához, aki tiszteletben tartja önállóságát, elismeri érdemeit 

festőpaletta: színes, kreatív személyiség. Szereti a változatosságot, nehezen viseli az egyhangúságot. Ha elégedetlen valamivel, nekilát átformálni, alakítgatni. 

fésű: fegyelmezett, erős, másokra nagy hatással bíró, ám meglehetősen diplomatikus, nyugodt, békés személyiség. Fontosak számára a külsőségek, kicsit hiú is lehet 

fogkefe: önbizalma gyenge lábakon áll, sokat elégedetlenkedik magával. Ezért másokkal szemben is sokszor bizalmatlan, tartózkodó. Akaratát kissé nehezen juttatja érvényre.

furulya: érzékeny, finom lelkű, harmóniára vágyó, de szenvedélyes természetű. Fontosak számára a kapcsolatok, előbb-utóbb a csoportok központi figurájává válik. 

G

gereblye: ha az életben akadállyal találkozik, nem menekül előle, hanem nekifog a megoldásának. Tettre kész, aktív, de megfontolt személyiség. 

gólya: kissé különc, elkülönült, elmélyült gondolkodó, aki szeret felülemelkedni a hétköznapi dolgokon és rosszul viseli, ha megzavarják elfoglaltságában 

gomb: biztonságra törekszik, ragaszkodó, stabil és hűséges típus. Bár szereti a külsőségeket, a belső értékeket sokkal többre becsüli. 

gomba: álmodozó természetű, gondolatait, vágyait nem szívesen osztja meg másokkal, ám olykor hirtelen, váratlan ötleteivel lepi meg a környezetét 

gyertya: befelé figyelő, elmélyült, elgondolkodó, szemlélődő, nem kedveli a kapkodást, a sietséget, és nem szeret elhamarkodottan dönteni 

gyöngy: érzékeny, finom lelkű, olykor túlérzékeny mások hangulataira, érzelmeire, anya nagyon fontos számára, akitől nehezére esik elszakadni 

gyűrű: olykor zárkózottnak tűnhet, pedig csak szereti kijelölni a határait, ami mögé nem enged be akárkit. Ha viszont valaki “bekerül a körébe”, azzal hosszú távra elköteleződik. 

gyűszű: éles látású, jó felfogású, ám igen kritikus. Csípős megjegyzései lehetnek, amik legtöbbször pontosan “betalálnak”. Ő maga azonban kevésbé szereti a kritikát. 

H

hajó és gőzhajó: érzelmes, érzékeny típus, intenzív belső élettel, élénk képzelőerővel. Mások hangulataira is meglehetősen fogékony, ezen keresztül befolyásolható.


halacska: intuitív, odaadó, érzékeny, ezért nehezére esik mások hangulataitól az elhatárolódás és időbe telik, míg megtanulja felismerni és követni az álmait, megérzései

hattyú: művészi lelkű, kecses, finom, de félénk és önmagával szemben sokszor bizonytalan. Kreativitása kibontakoztatásával (is) erősíthető az önbizalma. 

házikó: nyitott a világra, önállóságra törekszik, de mindig szüksége van arra a biztos támaszra, ahová visszahúzódhat 

hegedű: érzékeny, finom lelkű, művészi adottságú vagy erős vonzódás van benne a művészetek, a szépség iránt, fontos számára a szerelem 

hóember: játékos, bohókás, viccelődő, kissé excentrikus, de igazi egyéniség, aki fényt és melegséget visz a szerettei, barátai életébe

hóvirág: szereti az egyszerű szépséget, szerény, romantikus, érzelmes. Tele van kreativitással, akár művészi érzékkel. Nehezen válik felnőtté. 

hold: érzékeny, finom lelkű, olykor túlérzékeny mások hangulataira, érzelmeire, anya nagyon fontos számára, akitől nehezére esik elszakadni

iskolatáska: fontosnak tartja, hogy mit gondolnak róla mások. Főképp intellektusával, műveltségével szeret kitűnni a tömegből. Kíváncsi, érdeklődő és szívesen tanul új dolgokat. 

K

kacsa: fontosak számára az emberi kapcsolatok, ösztönösen kényelemre, örömökre, jólétre törekszik, bár érzékeny lelkű, hamar túl tud lépni az őt ért sérelmeken 


kalapács: erős és elszánt, akaratát igen határozottan (olykor agresszívan) nyilvánítja meg, de idővel képes önmagán is keményen dolgozni, viselkedésén változtatni 

kancsó: fontos számára a család, otthonos, gyakorlatias, nyílt, megbízható, hűséges és őszinte, érzéseit szereti másokkal megosztani (olykor rázúdítani) 

kapa: nem tétlenkedik, ha tennivaló akad, gyorsan nekilát azok elvégzésének, alapos, nem végez félmunkát, szeret a dolgok mélyére ásni 

katica: felszínen könnyed, játékos, lelke mélyén érzékeny és szorongó lehet, vonzódik a mesékhez, felnőttként a misztikumhoz, ha bízik magában, útját szerencse kíséri 

kendő: vonzódik a titkokhoz, a rejtélyekhez, ő maga is kissé titokzatos, nehezen kiismerhető, szereti a háttérbe húzódva szemlélni a dolgokat

kerítés: szeret távolságot tartani, nehezebben oldódik. Már kis korában komoly, felelősségteljes személyiség. Nem csak a saját, de mások határait is tiszteletben tartja. 

kés: dinamikus, sőt kissé agresszív személyiség, aki nem hagyja magát, bátran kiáll az érdekei mellett. Hajlamos a versengésre, a féltékenységre. Szereti a kihívásokat. 

kesztyű: szereti formálni maga körül a világot, de ezt óvatosan, körültekintően, némi távolságtartással teszi, időbe telik, míg saját élete alakítását is kézbe veszi 

kettős kör: fontosak számára a kapcsolatok, főleg a szerelem, erről a témáról már korán romantikus elképzelései vannak. Elköteleződő, szolidáris, hűséges típus. 

kifli: közösségi érzésű, melegszívű, szociálisan érzékeny, szívesen ad másoknak, képes keményen, olykor erején felül is dolgozni 

kocka: stabilitásra, biztonságra törekszik. Felnőttként nagy hangsúlyt fektet az önismeretre. Általában a nehezebb, kihívásokkal teli megoldásokat keresi a könnyebb utak helyett. 

kocsikerék: lendületes, dinamikus személyiség, aki képes alkalmazkodni a változásokhoz. Bár látszólag gyorsan hoz döntéseket, a maga módján alaposan mérlegel. 

korona: szeret a középpontban lenni, irányítani, kitűnni a tömegből, de az önuralmat bizony sokat kell gyakorolnia 

kosár: szívesen ad, örömmel segít, másoknak vigaszt, biztonságot nyújt, de elfogadni is képes 

körte: lágy, odaadó, fiúként is inkább lányos, érzékeny természet, szereti, ha babusgatják 

könyv: érdeklődő, nyitott a világra, szeret tanulni. Ha csukott a könyv, inkább elmélyült, befelé figyelő, intuitív típus, ha pedig nyitott inkább a lexikális ismeretek, az intellektuális dolgok érdeklik. 

kulcs: felelősségteljes, korán érő, kissé távolságtartó típus, aki alaposan megválogatja a szavait és a barátait 

kutya: odaadó, hűséges, megbízható barát, lelkiismeretes, érzelmileg mélyen kötődő, olykor túlságosan is igazodik másokhoz

L

lakat: zárkózott személyiség, aki nem egykönnyen nyílik meg. Ha valakit megszeret, és közel enged magához, ahhoz hűségesen ragaszkodik. 


lámpa: töprengő, elmélyült típus, fontos számára, hogy megértsen dolgokat, ezért nem fogad el mindent feltétel nélkül. Általában az eszére, és nem az ösztöneire hallgat. 

lapát: képes összeszedetten és kitartóan végezni a feladatait, nem riad meg a kihívásoktól sem. Ha valami felkelti az érdeklődését, szereti alaposan felderíteni, a dolgok mélyére ásni. 

lázmérő: ambiciózus, megfontolt. A rendelkezésére álló energiákat igyekszik okosan beosztani, indulatait, érzelmeit pedig kordában tartani. Meg kell tanulnia elengedni magát. 

létra: szellemileg nyitott, érdeklődő, kitartó, nehezen fogadja a támogatást, pedig fontos számára az elismerés, de keményen meg is dolgozik érte 

: lendületes, aki nem szeret egy helyben toporogni. Kreatív, ötletes, aki szívvel-lélekkel követi álmait. Nagy fokú szabadságvággyal bír, ezért nehezen viseli, ha korlátozni akarják. 

locsolókanna: érzelmes, gondoskodó alkat, aki szívesen osztja meg értékeit, figyelmét, energiáját másokkal, bár saját érdekében meg kell tanulnia, hogy ne legyen mindig túláradó 

lóhere: bízik az életben, ezért nyitottan áll hozzá. Képes az alkalmazkodásra, a változásra, szerencséjét annak köszönheti, hogy észreveszi a lehetőségeket. 

lufi: játékos kedvű, tervezgető nagy álmokat dédelgető, fantáziadús, de a hétköznapok szürkeségét fárasztónak találja, így a megvalósítás gyakorolnia kell.

M

maci: lelkileg és/vagy fizikailag is erős, kitartó, játékos, kedves, de azokkal szemben, akiket szeret, harcias védelmező 

makk: fontos számára a jólét, szereti élvezni az életet. Bízik önmagában, ezért képes hittel, kitartással dolgozni az elképzeléseiért. 

málna: érzelmekkel teli, életvidám természetű, aki szereti élvezni az élet fizikai örömeit is, egyszerre ártatlan és kacérkodó, ezzel könnyedén elbűvöli a környezetét 

masni: kedves, romantikus természetű, kötődni tudó és vágyó, fontosak számára a külsőségek, ad a megjelenésére, de figyelmessége nem öncélú, mások felé is megnyilvánul 

méhecske: szeret közösségben, másokkal együtt tevékenykedni, szorgalmas, megbízható, alkalmazkodó, jól eligazodik a hétköznapi dolgokban, bár az önállóságot tanulnia kell 

mérleg: egyensúlyra, igazságosságra és mértéktartásra törekszik. Diplomatikus, bár olykor bíráskodó. Döntéseit objektíven, lehetőleg mások érdekeit is figyelembe véve hozza meg. 

mókus: kommunikatív, nyitott természetű, segítőkészen és kíváncsian fordul mások felé. Szeret tartalékolni, gyűjtögetni és nagy becsben tartja ezeket az értékeit. Tervezgető típus. 

N

napocska: optimista, derűs, életigenlő, a világot pozitívan, bár leginkább csak a saját szemszögéből szemléli, apa fontos személy a számára 

nyuszi: fizikailag és lelkileg is energikus, könnyen regenerálódik. Szeretetreméltó, kedves és meglehetősen harmonikus személyiség, bár bizonyos szituációkban igencsak félénk. 

O

olló: kreatív, ötletgazdag és fantáziadús, elképzeléseit szereti gyakorlati síkon is megvalósítani. Kapcsolataiban ragaszkodó, de végletes, ha valaminek vége, akkor vége.


óra: az időbeosztás végletei – már egész kiskorától kezdve, precíz, pontos vagy épp ellenkezőleg, kapkodó, türelmetlen

P

palack: titokzatos, rejtélyes, nem szívesen adja ki magát másoknak. Ösztönösen nyitott a spiritualitásra, amit szeretne felszabadítani magában.


palota: gyermeklelkű, álmodozó, aki vágyik a biztonságra, a védelemre. Stabil pontokra, kapcsolatokra és számára ismerős helyzetekre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát. 

papírsárkány: játékos kedvű, tervezgető nagy álmokat dédelgető, fantáziadús, de a hétköznapok szürkeségét fárasztónak találja, így a megvalósítás gyakorolnia kell

paprika: iróniával, jó humorérzékkel rendelkezik, olykor azonban hajlamos csípős megjegyzéseket tenni. Nehezére esik az alkalmazkodás, az engedelmesség. 

patkó: látszólag vidám, bizakodó életfelfogású, aki bízik a szerencséjében. Ám emögött a látszólagos laza hozzáállás mögött nagyadag bizonytalanság is megbújhat. 

perec: finom érzésű, elmélyült, szenzitív, ezért gyakran visszahúzódó, fontos számára a fizikai biztonság, az otthon 

pillangó: szereti a szép, csinos holmikat, álmodozó és kissé naiv, művészi vagy egyéb képességeit olykor időbe telik kibontakoztatni 

pipa: nyugodt, megfontolt, békés természetű. Szeret a háttérbe húzódva figyelni. Ritkán veszti el a türelmét. Érzelmeit, véleményét nem szívesen osztja meg másokkal. 

postaláda: szívesen gyűjti össze a híreket, az információkat. Ő mindig tud valami érdekeset mesélni. Optimista, bizakodó természete miatt mások érdeklődve hallgatják. 

pöttyös labda: életvidám, játékos, pajkos, keresi és kedveli mások társaságát, könnyen esik szerelembe.

R

rádió: szereti figyelni a körülötte zajló események, sőt odafigyel mások véleményére. Ehhez társul jó beleérző-képessége, amivel sokszor szinte ráérez jövőbeli eseményekre. 

répa: gyakorlatias, valóság közeli, ragaszkodó és hűséges, fontos számára a származás, a család, a gyökerek, elsősorban az élet praktikus és érzéki oldalát élvezi 

repülő: spirituális, ötletes, inspiratív. Abban a tevékenységben, ahol örömet és szabadságot talál, erőfeszítések nélkül tud előrehaladni. Hajlamos azonban elrugaszkodni a földtől 

róka: óvatos és elővigyázatos, aki szereti kiismerni, felderíteni a helyzeteket mielőtt cselekedne. Megoldásai ötletesek, cselesek. Igazán csak a szűk környezete ismeri igazán. 

roller: aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiség. Kedveli a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Szeret mozgásban lenni, nehezen viseli a tétlenséget. 

rózsa: meglehetősen tudatos, fiatalon is érett személyiség. Teljességre, harmóniára törekszik, ezért igyekszik mindenből kihozni a lehető legtöbbet, legszebbet. 

ruha: fontos számára, hogy mit gondolnak róla mások. Ezért igényes és nagyon odafigyel magára. Olykor túl sok mindenkinek is szeretne megfelelni, ettől bizonytalanná válhat.

S

sál: vonzódik a titkokhoz, a rejtélyekhez, ő maga is kissé titokzatos, nehezen kiismerhető, szereti a háttérbe húzódva szemlélni a dolgokat 

sapka/kalap: bár könnyen beilleszkedik csoportba, közösségbe, saját véleményétől, elképzeléseitől nem hagyja magát eltántorítani, lelke mélyén mindig független marad 

seprű: aktív, tevékeny, aki megbecsüli az önfeledt, gondtalan perceket, élénk fantáziájával hatással van másokra, szereti irányítani maga körül az embereket, az eseményeket 

süni: éles eszű és leleményes, vigyáz az értékeire, ügyesen megszerzi azt, amit akar, kerüli azokat a helyzeteket, ahol bánthatják, megsérthetik

szánkó: optimista, vidám, eleven, aki szereti, ha a dolgai könnyen, egyértelműen alakulnak, ám ha akadállyal találkozik, időbe telik, míg alkalmazkodik az új szituációhoz

szék: fontos számára a fizikai (később anyagi) biztonság, a stabilitás, gyakorlatias gondolkodású, megfontolt, bizonyos helyzetekben már túl kényelmes is

szekrény: titokzatos vagy titkolózó, aki nem szereti magánügyeit a nagy nyilvánosság elé tárni. Szereti életét rendben tartani, ebből a biztos, stabil háttérből tölti fel az energiáit. 

szélmalom: szellemi beállítottságú, rugalmas és nyitott gondolkodású. Kiváló közvetítő és átadó. Tanulási feladata, hogy saját hitrendszert alakítson ki és kitartson nézetei mellett. 

szemüveg: éleslátású, érdeklődő, világra nyitott, aki szereti látni a mélyebb összefüggéseket, megismerni a valódi okokat, de valódi énjét nehezen tárja a világ elé

szilva: jó kedélyű, vidám természetű, aki az élet egyszerű szépségeit, apró örömeit is tudja élvezni, értékelni

szív: szociálisan érzékeny, segítőkész, de maga is nagyon igényli a törődést, a szeretetet, érzelmileg meglehetősen kiszolgáltatott

szivárvány: álmodozó természetű, színes egyéniség, aki szívesen követ magasztos eszméket, ám a gyakorlati kivitelezést, a megvalósítást folyamatosan gyakorolnia kell

szőlő: vidám, bohókás és társaságkedvelő természetű, alapvető elégedettség, életigenlés jellemzi, ezért a bőség is áramlik felé

szőnyeg: szereti a mozgást, a változatosságot. Igaz, eltűri a monotonitást is, de közben a képzelete gyakran egész máshol jár. Karakán, saját életét maga akarja alakítani.

T

telefon: jó kommunikációs képességei vannak. Igényli a társaságot, a kapcsolatokat, szereti problémáit, gondolatait megbeszélni, megosztani másokkal.


tojás: az élet szám ára csupa fejlődési lehetőség, termékeny és kreatív személyiség, aki az eredményeivel sosem elégedett, ezért mindig újabb és újabb kihívásokat keres

torta: szereti élvezni a finom falatokat, a kellemes perceket, igyekszik minden fontosabb momentumnak ünnepélyes hangulatot kölcsönözni. Olykor kissé mohón falja az életet.

törpe: okos, intelligens, agyafúrt. Szívesen szórakoztat másokat, viccelődő természetét felnőttként sem növi ki. Tehetségét érdemes gyakorlati dolgokban is megvalósítani.

tulipán: jó ízlésű, igényes, magas fokú esztétikai érzékkel, esetleg művészi képességekkel rendelkezik, szeret a középpontban lenni, de ezt sosem erőszakkal, hangoskodással éri el

V

vasaló: fontos számára a rend, nem csak fizikai, hanem lelki értelemben is. Szereti elsimítani a problémás élethelyzeteket, így képes a lassú, de biztos előrehaladásra.

váza: komoly alaptermészetű, fogékony a szellemi dolgok iránt, érzékeny és intuitív, ezért óvatos és elhatárolódó, sok belső értékkel rendelkezik, kedveli a szépséget, a harmóniát 

virág: szereti az egyszerű szépséget, romantikus, érzelmes, kreatív és művészi, de nehezen válik felnőtté 

vitorláshajó: mindig talál valamilyen tevékenységet – akár egymagában is – amivel leköti magát, lelkileg fogékony, érzékeny, beleérző 

vonat: felfedező, kalandvágyó, nagyszabású terveket dédelgető, de a megvalósításban megfontolt, erejét, idejét jól beosztó, nagy teherbírású 

vödör: fontos számára a család, otthonos, gyakorlatias, nyílt, megbízható, hűséges és őszinte, érzéseit szereti másokkal megosztani (olykor rázúdítani)

Z

zászló: szeret a középpontban lenni, olykor dirigálni is, fontosak számára az elképzelései, amit szívesen meg is oszt másokkal.

 

 

Született feleségeknek: Cuki menyasszonyos, pöttyös, pink szalmakalap hatalmas fátyollal

"Bekötötték a fejét"... Szóval mindenképpen hordania kell valami fátylas kreációt a Menyasszonynak a Leánybúcsún!

 

Legújabb Leánybúcsú termékünk → imádom ���
Cuki menyasszonyos, pöttyös, pink szalmakalap hatalmas fátyollal.
Nemsokára felteszem a webshopba, és megrendelhetitek!

Katt ide, és azonnal a webshopban a kalapnál találod magad!

Addig is itt van néhány fotó:

Leánybúcsúra és vízparti bulizáshoz ajánljuk ezt a rikító rózsaszínű kényelmes szellős szalmakalapot.

Pink pöttyös CUKI menyasszonyos, SZÜLETETT FELESÉG feliratos jelvénnyel, pöttyös szalaggal, és hatalmas fehér fátyollal díszítettük, de ezeket a Leánybúcsú után könyedén le lehet venni róla, ezért használhatja a Menyasszony a nászuton és utána is.

Küldünk hozzá ajándékba egy rózsaszín vagy egy pink pöttyös legyezőt is, hogy jobban viselje az Ara a tikkasztó nyári hőséget.

Rendelj hozzá a Menyasszonynak és az egész csapatnak jelvényeket! Kattints ide, és azonnal pakolhatod a kosaradba!
MENYASSZONY KITŰZŐ
BARÁTNŐ KITŰZŐ 

jelveny78b.jpgjelveny78a.jpg

 

 

TOP 100 FELESÉG KVÍZ legénybúcsúra

A tavalyi évben a KVÍZ szóra kerestetek rá legtöbben leánybúcsúval, és legénybúcsúval kapcsolatban. Nem is csodálkozom ezen, mert a bulik legjobb indító játékai valóban ezek a kérdezz-felelek feladatok. A csajos verziót már megszámlálhatatlan alkalommal töltöttétek le, rendeltétek meg és vásároltátok meg üzletünkben. (ITT a link a régi csajos verzióhoz!)

Most elkészítettem Nektek a pasis verziót is, ami mától elérhető webáruházunkban és kapható boltunkban is. 

Itt tudod megrendelni AZ ÚJ PASIS VERZIÓT!

Gyertek, vegyétek, vigyétek :)

kviz002.jpg

 

Wellness és SPA legény és leánybúcsú - avagy kényeztető buli

Olyan divatosak manapság a Wellness és SPA fogalmak, hogy a hideg kiráz, amikor meghallod vagy meglátod leírva ezeket a szavakat. Ez kb egyet jelenthet a luxussal, a prémium kategóriával és a sznobság, a felsőbbrendűség is eszedbe jut. Az emberek többsége azt hiszi, hogy a Wellness egyenlő a masszázzsal, medencével, szaunával.
Pedig ennél sokkal többet jelent.
A Wellness körülbelül azt jelenti: "Érezd nagyon jól magad!"
Szóval itt az ideje belekóstolni!

wellness_spa.jpg

Na hogy miért is ez a hosszas bevezetés... 
A jól bevált "iszunk, hányunk, belefekszünk" legény és leánybúcsúkon lépjünk túl. Erről már korábban is volt szó, itt most nem térnék ki rá. 

Most lássuk, mi van akkor, ha szeretnénk egy kényeztető hétvégét, vagy délutánt, estét barátaink, barátnőink társaságában. Akár külön külön, akár együtt tartjátok a leánybúcsút és a legénybúcsút, remek program lehet egy Wellness központ meglátogatása. 

spa-parties.jpg

Legjobb barátnőm Leánybúcsúja nyáron lesz, most van szervezés alatt. Nem írhatok róla túl sok részletet, mert a legtöbb program teljesen titkos a Menyasszony előtt, de az külön az Ő kérése volt, hogy kezdjük a bulit thermál vagy élmény fürdőzéssel. Mivel évek óta elkerültem az ilyen programokat, nem sokat tudtam a lehetőségekről. Szóval most nagyon körbejártam a témát, és hetek óta "tesztelem" a saját bőrömön a hozzánk legközelebb eső Wellness komplexum kényeztető szolgáltatásait.

A legnagyobb szerelem eddig a szauna szeánsz, ami egy teljesen új élmény számomra.
Írok ide egy kis összefoglalót, de legjobb, ha a saját bőrödön teszteled, mert nehéz lenne szavakba önteni.
A lényeg, hogy beülsz egy forró szaunába, ahol egy szakképzett szaunamester törölközőkkel, zászlókkal, legyezőkkel forgatja, csapkodja, kavargatja, ventillálja a levegőt. Zene, diszkrét világítás, jó hangulat. Közben vagy bőrradir vagy kényeztető testápolás. A szaunamester nem csak jó hangulatot csinál, de igazából művészi előadással is szórakoztat, mert persze a saját stílusától függ, de kecsesen mozog, táncol, és közben olyan gyorsan eltelik az a negyed óra, hogy alig várod, hogy következzen az újabb program. Nem tudom, máshol milyen a felhozatal, de itt az egyik Nyíregyházai Szaunában rendesen kitesznek magukért a Szauna Mesterek! Imádom Őket! (Nem írhatok konkrét helyet, címet,elérhetőséget... de privátban szívesen áradozok róluk!) ♥

szaunaszeansz_ventillacio.jpg

Szerencsések vagyunk, mert Magyarország nagyon gazdag thermál és gyógyvizekben, ezért ha eldobunk egy követ, kb egy gyógyfürdő közelébe esik. Ahol pedig gyógyfürdőt találunk, ott lesznek egyéb kényeztető programok is.  

Nyíregyházaiként különleges kiváltságban van részünk, mert itt helyben is és a környező városokban is elég komoly létesítmények várnak. Nem konkrét helyekről írok, mert nem reklámot akarok csinálni, hanem úgy általában kedvet. 

wellness_macska.jpg

Azt kell mondjam, hogy igencsak rákaptam a Wellness&SPA ízére, és nem is értem, hogy lehet, hogy eddig nem jutalmaztam meg magam ezekkel a fincsi szolgáltatásokkal. Kiderült, hogy ez nem is annyira luxus kategória, mert egy szauna vagy egy thermálfürdő belépő kb egy normál mozijegy árával egyenlő. Úgyhogy egyszer egyszer igenis megengedhetjük magunknak. 

Az már biztos, hogy engem a bűvkörébe vont a Wellness, de lássuk, hogy építhető bele egy leány vagy legénybúcsú programjába. 

Többféleképpen.

1. Mi például úgy fogjuk, hogy a helyi élményfürdőben lesz a gyülekezés, ahol közös pancsolással indítjuk a délutánt. Masszíroztatunk, szauna szeánszon veszünk részt, és persze lesznek játékok, feladatok, kellékek, vízen úszó felfújható kiegészítők, egyenruha, mókás dolgok. Majd közös sminkelés és frizurakészítés a közös öltözőben, és csak ezután megyünk majd tovább együtt a következő esti programokra. Ezekről egyelőre nem írok többet, mert nem lőhetem le a titkos részleteket Barátnőm előtt. De ígérem később kaptok élménybeszámolót! Illetve ha valakit komolyabban érdekel, keressen fel személyesen a Kámában, és nagyon szívesen adok további ötleteket. 

flamingo.jpg

2. Egész hétvégés wellness kirándulás másik városba. Ilyet is tervezhettek. Rengeteg előre megszervezett programcsomag közül választhattok, az internet hemzseg tőlük. De egyéni csomagokat is kérhettek.

spa.jpg

3. Egy vagy több napos wellness a saját városotokban lévő létesítményben (feltéve, hogy van ilyen). Ez esetben nem feltétlenül kell szállásra költenetek, mert az éjszakai bulizást követően mindenki otthon alszik, vagy esetleg a házibuli helyszínén. 

budapest-thermal-baths-party-1.jpg

4. Egyes élményfürdőkben rendeznek éjszakai fürdőzés programokat is. Ez remek lehetőség egy fergeteges Leánybúcsú vagy Legénybúcsú partihoz is. Érdeklődjetek a pontos időpontokról a fürdők honlapjain. 

luxus.jpg

5. Persze, ha megtehetitek, elmehettek közösen egy külföldi tengerparti nyaralásra is. De ez esetben légyszi vigyetek magatokkal engem is, és ígérem emlékezetes és vicces programokkal örvendeztetlek meg benneteket :D

Káma Erotika Barlang
Leánybúcsú & Legénybúcsú & Partikellék
4029 Nyíregyháza, Csapó u. 51. székelykapus ház pince
Nyitva: hétfőtől szombatig 10:00-tól 20:00-ig.
Webáruház: www.maciamalnasban.hu

Vicces játék Leánybúcsúra

Ajándékozzátok meg a Menyasszonyt a Leánybúcsún ezzel a nagyon mókás virágcseréppel, melyből ha ügyesen locsolja, és nagyon erotikus virág fog kinőni!

Nézzétek meg a videót:

Little present from Mária És Ferenc Mátyus and Laszlo Pellei

Közzétette: Anita Pelleine Kardos – 2014. július 6.

 És néhány pillanatkép:

 

Köszönjük az video megosztásához az engedélyt Anitának :)

Ajándékdobozka sajátkezüleg

Egyszerű, olcsó, és teljesen személyre szabható.

Ez csak egy ötlet, de ez alapján sokféle ajándékdobozka készíthető. Akár Leánybúcsúra is ideális.
Nem csak ékszerek tárolására használható, hanem például a leánybúcsú "kötelező" ajándékokat is átadhatjátok benne...

Jó szórakozást, jó munkát!

Leánybúcsú instant ajándék csomagok

Az alábbi ajándékcsomagok a 2015-ös évünk eladási statisztikáiból lettek összepakolva. Tavaly ezeket a termékeket pattintottátok be legtöbbször a kosaratokba. Ezért most ezeket INSTANT, AZONNAL, EGYBEN megvehetitek, nem kell várni, nem kell sorba állni, nem kell gondolkozni.

Megvásárolhatjátok Nyíregyházai üzletünkben (Csapó u. 51), vagy akár már a következő munkanapon nálatok lehet házhoz szállítással. Katt a képre, vagy csomagok linkjére, és már rakhatod is a kosárba!

A SZUPER JÓ HÍR: 2016.01.19 - 2016.01.24 között, az első HÁROM leggyorsabb megrendelő 20% KEDVEZMÉNYT KAP, ha az alábbi kuponkóddal rendeli meg bármelyik Táska ajándékcsomagot!
Kuponkód:        2016maci

1) Leánybúcsú AJÁNDÉK ALAP csomag - avagy KÖTELEZŐ ajándékok

A leánybúcsú hagyományok szerint adnotok kell valamit a konyhába, valamit a hálószobába, valamit a szépségápoláshoz és valami kéketEbben az összeállításban minden fontos dologból találtok egyet-egyet!

2) Leánybúcsú a Menyasszony MENETFELSZERELÉSE alapcsomag

Ebben az összeállításban minden fontos alap kellékböl találtok egyet--egyet:
Fátyol, nyakba akasztós felespohár, leánybúcsú vállszalag, mini táska

3) MÉZESHETEK ajándék csomag

Leánybúcsú ajándékcsomag "mézeshetek": Ebben az összeállításban minden fontos dolog benne van, amire a nászéjszakán és a mézeshetek alatt szüksége lesz az Ifjú Párnak.

maci banner logo2 2014.jpg

 

Káma partibolt
4029 Nyíregyháza, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince

Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig!
Igeeeeeen!!! Nem olvastad félre! SZOMBATON is délelőtt 10-től ESTE nyolciiiiig!!!! :)

Boldoggá tenni a Nőt...

Ezt az írást azért osztom meg Veletek, mert nagyon vicces. Nem feltétlen legény vagy leánybúcsú téma, de nagyon jól használható akár póló feliratkánt, akár feladatként, akár egy oklevélszerű emléklapra is jó lehet. Házassági évfordulóra, eljegyzésre, lakásavatóra is ideális... Használjátok szeretettel :)

boldogga_tenni_a_not.jpg

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki:

1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki társ
11. szakács
12. autójavító
13. barkácsmester
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos! Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt legyél gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, (de mégis aggódó)
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal....

És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Következtetés:
Az együttélés csakis akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!""

Élvező desszert Leánybúcsúra

Ezt a videót eredetileg a facebokoon találtam, de megkerestem youtubon is, hogy meg tudjam itt osztani Veletek. Annyira mókás ez a süti, hogy mindenképpen ajánlom figyelmetekbe!

Leánybúcsún akár fütyi formájú sütivel is el tudom képzeni. 

Receptet nem tudok a videóban található sütihez, de a lényeg a szárazjégre öntött vanília sodó, amit szerintem bármilyen sütibe, muffinba, tortába bele tudtok önteni. 

Íme a videó:

 És egy kép is hozzá:

ejakulalo_suti_1.jpg

 

Esküvői kacsatánc Pingvin verzió - vicces videó

Esküvői kacsatánc Pingvin verzió...
Egyszerű a koreográfia, jó a zene, és vicces, ahogy a táncoló nőcik majd elhagyják a mellüket a nagy ugri-bugriban.
Ha szeretnél szexis, de mégis kényelmes MELLTARTÓT vásárolni, akkor irány a Káma Erotika Barlang (fehérnemű, vicces ajándék, felnőtt játékok), mert rengeteg féle van. Extra nagy méretekben is!
Értsd úgy, hogy például 110 FF.. na az mondjuk elég nagy.. de legalább nem kicsi! :)

 

 

Italozós roulette

Újra készleten!
Italozós roulette :)
Hosszú ideje hiánycikk volt, de most végre megint betáraztunk belőle... Ráadásul jól meg is akcióztuk az árát, szóval már indulhattok is érte Nyíregyházai üzletünkbe, vagy megrendelhetitek házhozszállítással is otthonotokba!

 

Leánybúcsúra, legénybúcsúra, tejfakasztó bulira, születésnapra, vagy csak egy sima, átlagos, hétköznapi, vagy hétvégi bulizáshoz...  Imádni fogjátok! ♥♥♥

rulett-italozos-szett.jpg

roulette_1.jpg


Pörgetésre feeeel! :)

Kattints IDE ha azonnal a kosaradba szeretnéd tenni, vagy ha további leírást olvasnál róla!


Káma Nyíregyháza, Csapó u. 51.
Nyitva: Hétfőtől szombatig 10-20 óráig!!!

http://www.maciamalnasban.hu/Italozos-roulette-szett-tarsasjatek

Szombaton is NYITVA

Lesz most pár felcserélt nap, ide-oda pakolgatott szombat...
Nem is olyan egyszerű követni!
Egyet jegyezzetek meg!!!
A Káma Leánybúcsú bolt augusztusban is MINDEN SZOMBATON 10:00-20:00 óra között vár Benneteket!
Szóval akár a buli előtt is bepattanhattok valami Last Minute parti cuccért! :) 
Gyerteeeek!

nyitva_szombat.JPG
Címünk: Káma Leánybúcsú és Partikellék bolt
Nyíregyháza, Csapó u. 51. Székelykapus ház, pince

Nyitva: Hétfőtől szombatig 10-20 óráig

Webáruház: http://www.maciamalnasban.hu/

Legénybúcsú: Kezdjétek NÁLUNK a bulit!

Ha nálunk indul a buli, akkor garantált a móka és kacagás!
A Vőlegény Úr igazi szívatós feladatokat kapott, de remekül helytállt!
Volt fotózkodás egy egyáltalán nem kicsi fütyivel, majd az elkészült kép azonnali átküldése a Menyasszonynak ilyesmi szöveggel: "Biztos hogy egy ekkora nagy f....-hoz akarsz hozzámenni?"
Aztán guminővel bemutatott és eljátszott lánykérés...
Végül wc-kefe mikrofonba Szállj el kismadár éneklés.
Ezek után a Vőlegény vásárolt valamit az Arának, de azt nem árulhatom el, hogy mit, mert egyrészt meglepi lesz, másrészt meg diszkréció is van a világon...
Természetesen kapott ajándékot a Vőlegény :)
Jóóóóóóó bulizást Srácooook!

11830213_10205960673630077_1581239999_n.jpg

Legénybúcsú feladatok JÓÓÓBULIHOZ

Évekkel ezelőtt a legénybúcsú első sorban az IHB (iszunk + hányunk + belefekszünk) műfaja volt. Maximum megspékelve egy kis erotikus tánccal, cicikkel, félhomállyal... de a lényeg első sorban a töménytelen pia volt. És ezzel együtt ugye az elmaradhatatlan másnaposság, rosszabb esetben emlékezetvesztés. Természetes volt, hogy hirtelen, szinte pár óra alatt verődött össze a társaság, és mindenféle szervezés nélkül, spontán csaptak bele a srácok a lecsóba...

Manapság egyre több Legénybúcsú Csapat egyre korábban kezd tervezni, és szeretne jó, emlékezetes, kellemes élményekkel teli "utolsó szingli éjszakát" összehozni a Vőlegénynek. Csak ugye tanácstalanság van, mert a filmekben is és a haverok bulijain is csak az IHB verziót látták, és így nehéz tényleg jó ötletekhez jutni.

Mindaddig, amig ránk nem találtok! :)

Mi évek óta foglalkozunk a csajbulik mellett pasi bulik szervezésével is, és nagyoooon sok tapasztalatunk van!

Azt sem tudom hol kezdjem... A legjobb az lenne, ha be tudnátok jönni hozzánk személyesen, és pár információt megosztanátok velünk a Vőlegényről és a Menyasszonyról, és persze a buli helyszínéről, hogy személyre szabottan, és tényleg emlékezetesen összeállítsuk Nektek a JÓBULIT!

De itt egy pár ötlet csak felsorolásszerűen, aztán ha jobban érdekel Benneteket, és ha időm is lesz rá, akkor bővebben is kifejtem... 

Házibulin:

Guminő vagy gumiállat felfújása:  neki kell felfújnia, LEHELJ BELE ÉLETET felszólítással
Guminőnek udvarolás, tánc, Leánykérés eljátszása (úgy, hogy amikor a Vőlegény mondókáját mondja, akkor elmélyíti a hangját, amikor a guminőt szinkronizálja, akkor pedig vékony, csajos hangon beszél...)
Tejszínhab vagy más kaja lenyalogatása a guminő cicijéről bekötött szemmel.
3 kedvenc szexpóz bemutatása a guminőcivel, persze csak imitálva, nem kell tényleg megcsinálnia ;)
Guminő elrablása (mint az esküvőn a menyasszony rablás) és feladatokkal való kiváltása, visszaszerzése

Feleség ismereti teszt, kvízkérdések (Korábban írtam már férjismereti tesztet... azokból válogassatok, és egyszerüen a Vőlegény szót cseréljétek ki Menyasszonyra, és fordítva!)

Szórakozó helyen (forgalmas téren):

Erre van komplett 50 feladatból álló összeállításunk, amit korábbi posztjaink között megtalálsz, de további ötleteket is összeszedtem Nektek:

Szerezzetek be a Vőlegénynek egy PÉNZ mintájú alsónadrágot. boxer_euro.jpg
Fel kell vennie a nadrágja alá, és úgy kell valamit vennie, vagy italra meghívatnia magát, hogy felvillantja az alsógatyón lévő pénzt.
Telefonszám gyűjtés noteszbe, pólóra, alkarra
Csóklenyomat (rúzsfolt) gyűjtése pólóra, nyakra, arcra (legjobb, ha visztek hozzá fütyi formájú rúzst, és plusz feladat, hogy a Vőlegény rúzsozza ki a hölgyek ajkait a fütyi rúzzsal... Itt azonnal be is teheted a kosaradba a kellékeket! )

giga_nyakkendo_legenybucsura.jpg

ruzs.jpg


Óvszer árulás
Útbaigazítás kérése idegen csajoktól szabásminta alapján
Csajok ruhájának cimkéjének megszerzése
Lasszóval csajok befogása
Pantomim előadás

Gumicukor árulás (persze fütyi formájú)

gumicukor.jpg

A feladatok összeállításán és az összes ajándék, partikelléken kívűl lehetőségetek nálunk beszerezni az EGYEDI kitűzőket és legénybúcsú pólókat is! 

nevetkozz.jpg

jelveny65.jpg

Gyertek!

Káma Leány és legénybúcsú bolt, Nyíregyháza, Csapó u. 51. Székelykapus ház, pince.
Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig.

kama_leanybucsu_cuki_menyasszony_molino.jpg
 

 

 

 

 

Új leánybúcsú termékek érkeztek

Pár hete már itt vannak, csak korábban hálistennek nem volt időm írni, mert folyamatos elfoglaltságot jelentett a rengeteg új termék bevételezése, árazása, webshopba feltöltése... stb.

De most van egy kis időm, és szólok róla...

Mivel az évek alatt kiderült, hogy melyek azok a leánybúcsú termékek, amelyekre a legnagyobb az igényetek, ettől az évtől sok dolgot el kezdtünk (hatalmas mennyiségben) egyedi MAGYAR felirattal gyártatni.

Ilyenek többek között a nagy sikerű selyem vállszalag és a nyakbaakasztós (nyakláncos) pink felespoharak.

Mutatok képet, és az alábbi linken azonnal nézhetitek, és pakolhatjátok is a kosárba. 

Vállszalag magyar felirattal

Leánybúcsú pohár

Nemcsak hogy teljesen egyediek a cuccok, de mivel hatalmas mennyiséget rendeltünk extra jóóó áron is adhatjuk őket :)

Sőt! Csináltunk belőlük mennyiségi kedvezményt. Szóval ha több darabot vesztek, akkor hiper kedvezményes áron kapjátok!

 

DIY Leánybúcsú feladat: Rubik kocka fotóval

DIY = CSINÁLD MAGAD feladat

Leánybúcsún és legénybúcsún is bevethető feladat, de egyrészt kis kézügyességet feltételez, másrészt kicsit előre kell dolgozni vele.

Szerezettek be egy Rubik kockát.
Nyomtassatok egy képet a Menyasszonyról vagy a Vőlegényről, attól függően, hogy ki fog majd játszani vele.

A kép méretének meg kell egyezni a Rubik kocka egy oldalával. Vágjátok, majd ragasszátok a képet a kockára.

A feladat kirakni a képet...

Ha nem megy, bünti pia, vagy enyhítő feladatok.. :)

rubik_kocka_leanybucsura_1.jpg

Feladat leánybúcsúra & legénybúcsúra: Keresztnév gyűjtés szóhálóba

Legény és leánybúcsún is vicces feladat. A menyasszonynak pasi, a vőlegénynek pedig női keresztneveket kell gyűjtenie megadott időn belül.
A feladat az, hogy fel kell írni a játékos pólójára a szíve választottjának keresztnevét.

Ez után le kell szólítania idegen embereket, majd megkérni őket, hogy keresznevüket írják fel a játékos pólójára, mégpedig a már felírt névhez kapcsolva.

A szabály az, hogy egy keresztnév csak egyszer szerepelhet a pólón, és csak olyan név kerülhet fel, amelyik egy betűben kapcsolódik a többi névhez. Becézni lehet. Lásd a mellékelt képet!

kockas_lap_ferfi_nevek.jpg

 

Fontos, hogy a nevek nagy nyomtatott betűkkel legyenek írva, ne pedig olvashatatlan folyóírásos aláírásokkal. Legjobb, ha jó sok színű tollat visztek magatokkal, és lehetőség szerint minden névhez új színt használnak a nevek tulajdonosai.

Előre bevonalazhatjátok a pólót, de akár a véletlenre is bízhatjátok a dolgot...

Jó játékot, jó bulizást!

Különleges ajándék csomagolás ötlet videó

Ezt a kis videót most találtam, és bár nem kifejezetten Leánybúcsús téma, de azért mégiscsak kapcsolódik, merthogy a Leánybúcsún és az Esküvőn is adunk az ifjú párnak ajándékokat.
Persze a legegyszerűbb betenni mindent egy kész ajándékdobozba vagy táskába, de ha van egy kis idő, és persze némi kézügyesség, akkor az alábbi technikákkal igazán egyedi csomagolásokat hozhatunk létre. 

 

A videóban kétféle technikát mutatnak be.

Már az első is eltér picit attól, ahogyan a legtöbben elsőre nekifognánk. Én például korábban mindig úgy láttam neki, hogy párhuzamosan fektettem a papírt az ajándékra. Ez a videóban bemutatott átlós megoldás viszont annyira egyszerű és gyors, hogy nem is tudom, hogy nem jutott eddig eszembe. Szerintem bárki számára könnyen kivitelezhető. Csak egy megfelelő méretű csomi papírra, és egy kis celluxra van szükség hozzá.

A videó második részében egy nagyon különleges módszert ismerhetünk meg. Ez időigényesebb, és kétféle színű vagy mintájú papírra lesz hozzá szükség. A papír és a cellux mellé szükségünk lesz ollóra, szalagokra és kézügyességre. 
Ha megnézitek a videót, látjátok, hogy a két papírt egymásra kell helyezni, majd kb 2 cm-es sávokban be kell hajtogatni. Ez után kisimítani. A sarkát háromszög alakban levágjuk, majd elkezdjük legyezőszerűen behajtogatni az egyik felét. Ekkor tesszük rá a becsomagolni kívánt ajándékot, ami a videóban egy könyv, de persze más dolgokat is be lehet így csomizni. A legyezős részt az ajándék tetejére igazítjuk, és innentől már a hagyományos módon hajtogatjuk rá a papírt.
Egy kis cellux, egy kis simi, majd az egészet organza szalagokból kötött gyönyörűséges masnival koronázzuk meg.

Én beleszerettem ebbe a technikába. Remélem Nektek is elnyeri a tetszéseteket :)

 


Papucs férj képzés avagy írányító feladat & játék leánybúcsúra

Na jó, elismerem, a címet kicsit eltúloztam. De nyugi, a játék nagyon vicces lesz!
Csak arra akartam utalni, hogy a feleségnek meg kell tanulnia bizonyos esetekben teljes irányítás alá venni kedvesét. Nem megyek bele, hogy egy házasságban mikor van rá szükség, a lényeg, hogy vannak olyan esetek, amikor az nem elég, ha fél szavakból is megértitek egymást, mert az is fontos, hogy mások ezt ne értsék, ráadásul mindeközben élted párjának vakon meg kell bíznia benned.
Gyerekkorában mindenki játszott hideg-meleg játékot. Ezt alakítottuk át alkalomhoz illőre. És tettünk bele egy kis nehezítő körülményt. 

papucs.jpg

Ha koedukált a buli (tehát a leánybúcsút és a legénybúcsút együtt tartjátok), akkor a Menyasszony és a Vőlegény mindenképpen játszik, de egyáltalán nem biztos, hogy egy párt fognak alkotni. 

Ha külön buliztok, akkor a Menyasszony a barátnőkkel készülhet fel a házasságban bekövetkezőéles helyzetekre :)

Szükséges kellékek:

2 pár papucs jól megkülönböztethető, teljesen eltérő színű vagy mintájú papucs

2 db a papucsokkal egyező színű kártya

1 db kék és 1 db piros filctoll

2 db szemtakaró maszk vagy nem átlátszó kendő

2 db papucs és kártya színével megyeggyező lufi felfújva

1 db homokóra

A játék menete:

A menyasszony mellé sorsolunk/kiválasztunk a csapatból 3 főt. A csapat egyik fele lesz a Papucs, másik az Irányító. A "Papucsok" szemét bekötjük, lábukra különböző színű papucsot húzunk. Elhelyezzük a helyiségben a 3 db felfújt lufi. Az irányítóknak pedig kiosztunk 1-1 db kártyát, melyekre 2 teljesen tetszőleges szót írtunk.
A felső szót kékkel írjuk, ez jelenti a hideget (a lufitól való távolodást). Az alsó szót pirossal írjuk, ez jelenti a lufihoz való közeledést, vagyis a meleget. Az a Papucs játékos fog az irányítóhoz tartozni, akinek a paucsával a kártya színe megegyezik, és értelemszerűen a megfelelő színű léggömbhöz kell elvezetnie.

Indítjuk a homokórát, és megkezdjük az irányítást. A lényeg, hogy a Papucsok NEM tudják, hogy ki irányítja őket. Az irányítóknak kell rávezetni őket a 2 szó ismételgetésével. A kártyán szereplő  2 szón kívül semmit nem mondhatnak. Hangsúllyal, hangerővel, és az ismétlés gyorsaságával vagy lassúságával tudják felhívni magukra a figyelmet. A papucsok pedig egyáltalán nem szólalhatnak meg!!! Ki kell találniuk, hogy melyik irányító tartozik hozzájuk, és a két szó közül melyik jelenti a közeledést és melyik a távolodást. 

Lehet így leírva picit bonyolultnak tűnik, de nagyon egyszerű, és vicces játék, mi sokszor kipróbáltuk. ♥♥♥

Adok ötleteket a kártyákra írandó szavakhoz, de választhattok találomra új párosokat is, mert aki ezt a blogot olvassa (és nagy örömömre egyre többen vagytok!), előnybe kerülne a többiekkel szemben. Találjátok ki ott a bulin, és írjátok a kártyákra akkor, amikor a Papucsok szeme már be van kötve.

Lehetőleg 1-2 szótagú szavakat írjatok, mert azokat tudják gyorsan ismételgetni.

Például:

hideg: anyós    meleg: após

hideg:  hegy    meleg: völgy

hideg: bor    meleg: sör

Mivel a feleségnek az irányítás mellett jól kell értenie a kompromisszum kötéshez és a férj irányításának elfogadásához is,ha tetszett a játék, érdemes új fordulót indítani, ahol a Menyasszony veszi fel a papucsot. 

Káma Leánybúcsú és Partikellék szaküzlet
Nyíregyháza, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-től este 8 óráig!!!
Telefon: 06 30 619 3637
webáruházunk: www.maciamalnasban.hu